Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Grubunda üçüncü oldu
 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'inde mücadele eden  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı play-off maçlarında 8 maçta 4 galibiyet elde ederek gurubunda üçüncü oldu.
Gurubunu namağlup olarak bitiren ve play-off'a kalan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı  1Lig'e çıkamadı ve gurubunda üçüncülük kupası aldı.
Buruk bir sevinç içinde kente dönen takım kupalarını alarak Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.
Takımın tüm oyuncularını tebrik eden Başkan Güvenç, onlarla gurur duyduklarını söyledi. Büyük fedalıklarla maçlara çıktıklarını belirten Başkan Güvenç, tüm şehrin onlarla gurur duyduğunu ifade etti.
Takımın sezonun en güzel kupasını aldığını kaydeden Başkan Güvenç, şunları kaydetti:
"Bize 1 sezon boyu heyecan yaşattılar. Centilmence mücadele ettiler. Zor şartlarda deplasmana gittiler. Ama onlarda hem oynadıkları oyundan zevk aldılar hem de bu şehre bir heyecan yaşattıkları için çok mutlu oldular. Ben kendileri ile guru duyuyorum. Asla niye 1 lige çıkamadık diye üzülmeyeceğiz. Biz bu takıma sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gelecek sezon inşallah daha iyi olacaklar. "
Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım ise kendilerine her daim destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür ederek şunları söyledi.
"Son hafta şansız bir şekilde yenilerek hedefimize ulaşamadık. Ama üçüncü olmak buda büyük bir başarı bizim için. Tabi ki, bu büyük başarının arkasında  insanlar var. Özellikle başkanımız Celalettin Güvenç gibi insanlar. Bizler onu mahcup etmeyeceğiz."
Takım Kaptanı Mehmet Çetingöz ise emeklerinin boşa gitmediğini ve önümüzdeki sezon mutlaka bir üst lige çıkmak istediklerini kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48