Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Gap arenada galibiyet istiyor
Hafta sonu Giresunspor'u konuk edecek olan Şanlıurfaspor'da hazırlıklar devam ediyor.
PTT 1. Ligin 14. haftasında Giresunspor ile GAP Arena stadında karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip, bugün yaptığı tek antrenmanla çalışmalara devam etti.
Teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından top ile pasa yönelik oyun oynadı.
Yarı alanda yapılan çift kale maç'tan sonra şut çalışması yaparak antrenmanı sonlandıran sarı yeşilli ekip, yarın'da hazırlıklarına devam edecek.
Antrenmana futbolcuların tamamı katılırken, Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş'te antrenmanın tamamını izledi.
Şanlıurfaspor, 14. haftaya 22 puanla 4. sırada girerken rakibi Giresunspor 16 puanla 11. sırada girdi. Karadeniz temsilcisi oynadığı son 9 maçtan 8'inde yenilmedi.
Kenan Karışık "Galip ayrılacağımıza inanıyoruz"
Şanlıurfaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Kenan Karışık, Denizlispor maçından mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getirirken, "İnşallah Giresunspor'u yenerek, mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Takımımız, çok iyi futbolculardan kurulu bir ekip, rakibimiz son 8 maçında yenilmeyerek karşımıza çıkacak. Biz kendimize güveniyoru. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılarak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Bora Körk: "Üst sıralardan kopmayacağız"
Sarı yeşilli ekibin güven veren kalecisi Bora Körk ise, son oynadıkları maçta sahadan yenik ayrıldıklarını ve bu durumunda kendilerini çok üzdüğünü ifade ederken, "Denizli karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Almış olduğumuz bu yenilgi. herkes gibi bizleride çok üzdü.
Bu maç geride kaldı. atrık önümüze bakıyoruz. Cumartesi günü karşılaşacağımız Giresunspor'u yenerek Urfalıları sevindirmek istiyoruz. Bize güvenenleri inşallah mahçup etmeyeceğiz" dedi.
Simon Zenke: "Galibiyete ihtiyacımız var"
Hafta sonu oynanacak maçta mutlaka galip gelmeleri gerektiğini vurgulayan Şanlıurfaspor'un Nijeryalı futbolcusu Simon Zenke, "Takım olarak iyi durumdayız. Hafta içi çok iyi çalıştık. Takım olarak galibiyete inanıyoruz" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49