Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Futbolcularımın alnından öpüyorum
PTT 1. Lig'de sahasında Bucaspor'u 4 -1 yenen Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu Hüseyin Dağ, "Bugün güçlü bir takıma 4 gol attık. Bunu gerçekleştiren futbolcularımın alnından öpüyorum" dedi.
Dağ, maçın ardından GAP Arena Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında, kritik bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Futbolcularının sahada üst düzey performans sergilediğini vurgulayan Dağ, oyuncularına taraftarları ve kendisini gururlandırdığı için teşekkür etti.
Dağ, takımın cezası nedeniyle taraftarlarının maça gelemediğini anımsatarak, "Şanlıurfaspor, 2 yıldır iç ve dış sahada 4 gol birden atamıyordu. Bugün güçlü bir takıma 4 gol attık. Bunu gerçekleştiren futbolcularımın alnından öpüyorum. Futbolcularım her şeyin iyisine layıktır" dedi.
Şanlıurfasporlu futbolcu Volkan Okumak da ligde 41 puana ulaşmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, gelecek haftalarda da benzer galibiyetlere uzanmak istediklerini aktardı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49