Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Futbolculara baklava ikramı
 ABDULLAH YİĞİT
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Şanlıurfaspor tesislerini ziyaret ederek futbolculara tatlı ikramında bulundular.
Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Avukat Ferzan Arkan Başkan Vekili Avukat İ. Bülent Kendirci ve beraberindeki heyet Şanlıurfa spor tesislerini ziyaret ettiler. Şanlıurfa Spor Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Aksu ,İbrahim Demirkan Türkiye Gençlik Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Avukat Ferzan Arkan ve beraberindeki heyeti karşıladılar.
TGK Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Avukat Ferzan Arkan Şanlıurfa spor Futbolcuları ile sohbet etti Antrenman arası . Futbolculara , Teknik heyete kendi eli ile baklava ikram etti.
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Avukat Ferzan Arkan yaptığı açıklamada ,"Öncelikle bizi sıcak karşılayan Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyelerine ,Futbolcularına,Ve teknik heyete Teşekkür ediyorum . Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak bölgede yapılacak projelere her zaman destek oluyoruz. Şanlıurfa spor takımının başarısı hepimizin başarısıdır. Şanlıurfa spor kulüp yöneticileri,yetkilileri ,futbolcuların her zaman çalışmalarından dolayı takdir ediyorum . Ligde kalan iki haftada Şanlıurfaspora desteklerin daha da artması gerekmektedir. şahsım ve Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak her zaman Şanlıurfasporun yanında olacağız. Bu zor günlerde tüm Şanlıurfa halkının ve STK temsilcilerin Şanlıurfaspora destek olmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Av. Ferzan Arkan zorlu Elazığspor deplasmanından Şanlıurfasporun puan veya puanlarla dönerek ligde kalacağına inanıyorum dedi.
Şanlıurfa Spor kulüp yönetim kurulu üyesi Süleyman Aksu ise Türkiye Gençlik konfederasyonun Şanlıurfa spor tesislerine yaptığı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, Şanlıurfa spor hepimizin dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48