Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Kurul Yaptı
Merkezi Ankara’da bulunan Futbol Saha Komiserleri Derneği Şanlıurfa Şube başkanlığı 7.olağan Genel Kurulu toplantısını yaptı.
ASKF Binasında yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve şube müdürleri, ASKF başkanı, Futbol İl Temsilcisi katıldı.
Başkanlığını halen Abdullah CANBEYLİ’ nin yaptığı Dernek Genel Kuruluna, 40 üyeden 35 inin katıldığı toplantıda divan Kurulu seçildikten sonra gündem maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu ve denetim kurulu raporları ibra edildikten sonra seçime geçildi. tek liste ile gidilen seçim sonrası Yönetim ve Denetim kurulu aşağıdaki şekilde oluştu.
YÖNETİM KURULU DENETİM KURULU
Abdullah CANBEYLİ Mehmet Emin MIZRAK
Mustafa TATAR Ahmet ÇETİNDAĞ
Remzi AY Sabri DENİZ
İbrahim Halil ASLAN
Mehmet Cemal DODANLI
GENEL MERKEZ DELEGELERİ
Abdullah CANBEYLİ
Mustafa TATAR
İbrahim Halil ASLAN
Mehmet Cemal DODANLI
Bedih SAĞLAM
2000 yılında kurulan derneğin başkanlığını Abdullah CANBEYLİ 6 dönemdir yürütüyor.
Bilindiği üzere dernek, il ve ilçelerde oynanan Amatör Profesyonel ve BAL ligi müsabakalarına Saha Komiseri ataması yapıyor.
Gelen Kurul sonrası üyeler ve misafirler yemekte buluştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49