Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Fethiyespor maçı kadrosu belli oldu.
Şanlıurfaspor, Fethiyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sonlandırdı
Sabah yapılan antrenmana futbolcuların tamamı katılırken, sakatlığı devam eden Banahene düz koşu yaptı. 
PTT 1. Ligin 25. Haftasında konuk edeceği Fethiyespor’u devirmek isteyen sarı yeşilli ekip, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda gruplara ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.
Teknik Direktör Reha Kapsal nezaretinde sabah yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular dayanıklılık çalışması yaptıktan sonra Antrenmanın son bölümünde kenarlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaparak maç öncesi son provasını gerçekleştirdi. 
Banahene’nin sakatlığı can sıkıyor
Teknik Direktör Reha Kapsal, devre arası alınan futbolcuların kısa sürede takıma alıştığını belirterek, iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu, fakat henüz kafamdaki kadroyu şekillendiremedim, Banahene’nin sakatlığı oyun düzenimizi bozdu, iyileşip kadroya girdiği zaman Zenke ile forvet hattında oynatacağım, çift forvet ile maçlara çıkacağız, Zenke uzun zamandır maçlara çıkmıyor, ama karakteri ve oyun felsefesi ile sahada en iyisini yapmaya çalışıyor, Banahene’de takıma katılırsa, oyun formatımızda değişiklik olacak ve çift forvete döneceğiz” dedi. 
Zenke’nin ilk defa Şanlıurfaspor seyircisi ile buluşacağını belirten Kapsal, İnşallah gol atar ve taraftara hediye eder diye konuştu. 
19 Kişilik kadro belli oldu
Şanlıurfaspor’da geçen hafta cezalı olan ve Tavşanlı Linyitspor karşısında forma giyemeyen Sankoh Fethiyespor karşısında forma giyebilecek, devre arası alınan Atilla Yıldırım ise Tavşanlı Linyitspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü ve Fethiyespor’a karşı oynayamayacak. 
Şanlıurfaspor’da 19 kişilik Fethiyespor maçı kadrosuda belli oldu. 
Sarı yeşilli ekipte Fethiyespor maçı kadrosunda sakatlığı devam eden Emmanuel Banahene yer almazken, Devre arası transfer edilen Ömer Aysan ilk kez kadroda yer aldı. Hafta içi yapılan antrenmanlarda sakatlığından dolayı düz koşu yapan Uğur Demirkol 19 kişilik kadroda yer aldı.
Sarı-Yeşillilerde Fethiyespor karşılaşmasının kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Fevzi Elmas, Oğuz Çalışkan, Onur Akbay, Onur Güney, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Youssef Yeşilmen, Ercan Yazıcı, Ömer Aysan, Uğur Demirkol, Dilshod Rakhmatullaev, Mustafa Aşan Şenol Akın, Nahir Oyal, Onur Kolay, Abdulhamit Yıldız, Simon Zenke, Matiyes Mette, Alfred Sankoh ve Berin Kamil Arslan. 
Kırmızı; “Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var”
Şanlıurfaspor As başkanı Nabi Kırmızı, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtirken, “Tamda birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde takımı yalnız bırakmayalım, bizim için çok önemli olan bu karşılaşmayı aldığımız takdirde önümüzü görebileceğiz, sahamızda uzun zamandır kazanamamanın stresini yaşıyoruz, inşallah uzun zamandır galip gelemediğimiz GAP Arena stadında galibiyet alarak taraftarlarımızı sevindiririz, Cumartesi günü saat 16:30’da oynanacak olan Şanlıurfaspor-Fethiyespor maçına tüm Şanlıurfalıların gelip takımlarına destek vermelerini istiyoruz” dedi. 
Güneş; “İnşallah kazanacağız”
Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu Maruf Güneş, Şanlıurfaspor’un çok kaliteli bir ekip olduğuna vurgu yaparken, “Rakip kim olursa olsun her maça galibiyet için çıkıyoruz, kaybettiğimiz maçlar bazen morallerimizi bozuyor ama futbolda her türlü sonucun olduğunu unutmamak lazım, Fethiyespor maçını kazanarak, seri galibiyetlere başlangıç yapmak istiyoruz, biz takımımıza güveniyoruz aslanlar gibi çıkıp mücadele edip tüm Şanlıurfa’yı sevindireceklerdir” diye konuştu. 
Çavuş, “Bu takım hepimizin”
Şanlıurfaspor icra kurulu başkanı Mehmet Çavuş ise Şanlıurfaspor’un sadece birilerinin takımı olmadığını belirtirken, “Yönetimi ve taraftarı ile bu takım tüm Şanlıurfa’nın takımıdır, Şanlıurfaspor bazı kişilerin değil, herkesin takımıdır, başarıda hepimiz güleceğiz başarısızlıkta hepimiz üzüleceğiz, Fethiyespor maçında inşallah gülen taraf biz olacağız, buna inanıyoruz” dedi. 
Çayırcıoğlu; “Çok önemli bir maça çıkacağız”
Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Aziz Çayırcıoğlu Şanlıurfaspor açısında çok kritik bir karşılaşma olduğunun altını çizerken, “Rakibimiz son haftalarda çok iyi mücadele eden ve iyi sonuçlar alan bir takım, en son kendi sahalarında Ankaraspor’u yendiler, onlar moral açısından bizden daha iyiler, fakat bizde kendi sahamızda oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak uzun zamandır alamadığımız galibiyeti almak istiyoruz, futbolcularımızın bunun farkında olduğundan şüphemiz yok, inşallah bu maçı 3 paunla atlatıp önümüzdeki haftaların planlarını yapmak istiyoruz”
Maçı Tayfur Özkan yönetecek
Şanlıurfaspor-Fethiyespor karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Tayfur Özkan yönetecek, Özkan’ın yardımcılıklarını ise Volkan Akçit ve Esat Sancaktar yapacak. Bu karşılaşmada dördüncü hakem olarak Osman Yiğit Uzer görev yapacak. Tayfur Özkan, Şanlıurfaspor’un şimdiye kadar sadece 1 maçında görev yapmış İskenderun’da oynanan İseknderun Demir Çelikspor-Şanlıurfaspor yükselme grubu maçı 3-3 beraberlikle sona ermişti. 
Fethiyespor’a karşı dördüncü maça çıkacak
Şanlıurfaspor, Fethiyespor’a karşı tarihinde dördüncü kez karşılaşacak, 2010-2011 sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta yer alan iki takımda oynadığı iki maçtada 0-0 beraber kalmıştı. Bu sezon ise PTT 1. Ligde yer alan iki takım arasındaki ilk maçı Şanlıurfaspor deplasmanda 3-1 kazanmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48