Öne Çıkanlar erik Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi bayram sanlıurfaspor valı

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'den Urfa'ya Transfer Oldu
Voleybol takımı bulunan MSK'nın, yeni sezonda Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olması şehirde büyük yankı uyandırdı. MSK transfer çalışmalarına hızlı başladı.
MSK Urfa Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’yı ilk etapta voleybol branşında Süper Lig’de temsil etme adına böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek, “Urfa’nın marka değerini arttırma yolunda önemli bir adım attık. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımların bulunduğu marka değeri yüksek bir ligde mücadele edeceğiz. Bu yılki amacımız ilk 8’e girip Avrupa Kupalarında Şanlıurfa’yı temsil etmektir."dedi.
Gökmen, "Önümüzdeki hafta anlaştığımız Biri Fenerbahçe, biri yabancı olmak üzere 5 Voleybolcuyla anlaştık, Salı günü bu sporcularımıza yapılacak törenle imza attıracağız" dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48