Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba'dan tam destek
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Pati Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftaya lider giren Karaköprü Belediyespor'u ziyaret ederek moral desteği verdi. Karaköprü Belediyespor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularıyla bir araya gelen Başkan Baydilli ve Milletvekili Fakıbaba'ya, AK Parti Karaköprü İlçe
Karaköprü Belediyespor'a sezon başından beri güvendiklerini ve büyük destek verdiklerini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, takımın şampiyon olarak Karaköprü'yü 3. ligde temsil edeceğinden şüphesi olmadığı dile getirdi. Başkan Baydilli şunları söyledi: "Karaköprü Belediyesporumuzun 3. lig için önünde sadece iki maç kaldı. Ben inanıyorum ki bu takım kalan maçları kazanıp Karaköprü'yü önümüzdeki sezon 3. ligde temsil edecek. Takımımıza destek verdikleri için öncelikle taraftarımıza daha sonra da Sayın Vekilimize çok teşekkür ediyorum. Ben de her zaman takımımızın arkasında duracağım."
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da bir süre futbolcularla ve teknik ekiple sohbet ederken, herkesin gözünde başarı ve şampiyonluk inancını gördüğünü söyledi. Milletvekili Fakıbaba yaptığı açıklamada, "Allah'ın izniyle futbolcularımız pazar günkü maçı alıp play off maçına çıkacaklar. O maçı da kazanıp Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Şehrin tanıtımında futbol takımlarının ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Belediye Başkanımıza böyle bir ortam sağladığı için, futbola desteği için teşekkür ediyorum. Karaköprü Belediyespor'un her zaman yanında olmaya, elimizden geleni yapmaya hazırız. 3. lig yolunda takıma başarılar diliyorum" diye konuştu.
Ziyaret sırasında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Pati Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba futbolculara baklava ikram ederken, takımla hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49