Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba’dan Haydi Maça
Şanlıurfaspor’un çiçeği burnunda yönetim kurulu Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti. Fakıbaba, Şanlıurfaspor’un yeni yönetimine başarılar diledi ve başarılı olacaklarına yürekten inandığını ifade etti. Yarın Adanaspor karşılaşmasında kendisinin de maçı izlemeye gideceğini belirten Fakıbaba, bütün Urfalıları da maça davet etti. Belediye olarak Şanlıurfaspor’a yasal çerçevede maddi manevi destek vereceklerini dile getiren Fakıbaba, şöyle konuştu:” Çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Sizler Urfaspor için bedeninizi taşın altına koydunuz biz de maddi manevi koyacağız. Bu yönetimdeki arkadaşlarımın başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Biz bu arkadaşlarıma belediye olarak elimizden ne gelirse yasal prosedürler içerisinde destek olacağız. Bu yönetimdeki arkadaşlarımız işlerini güçlerini bırakmışlar kimisi Ankara’dan kimisi İstanbul’dan gelmişler. Yönetim kurulu arkadaşlarıma güveniyorum. Urfa artık iyiye doğru gidiyor. Bunu görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Yarın ben de tribünde yerimi alacam. Yarın bende maçtayım. Heyecanla bütün Urfalıları maça davet ediyoruz. İnşallah rakibimizi yeneceğiz başka çıkışımız yok.Bütün futbolcu arkadaşlarımıza yöneticilerimize ve taraftarımıza güveniyoruz.
YENİ YÖNETİMİN BİLET FİYATLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM YAPTI
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek, bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim yaptıklarını bu fiyatların da sezon sonuna kadar böyle devam edeceğini söyledi. Adanaspor maçı sonrasında transferlere ağırlık vereceklerini aktaran Fethi Şimşek”Biz şuan Urfa’yı temsil eden bir kadro ile yönetimdeyiz. Çok güçlü bir kadro ve bütün Urfa arkamızda. Ben hemşerilerimizden şunu istiyorum. Yarınki Adanaspor maçında bütün Urfalıları yanımızda görmek istiyoruz. Kalabalık bir seyircinin sağlayacağı motivasyonda yüksek olacaktır. Biz bilet fiyatlarında da yüzde 50 indirime gittik. Sezon boyunca bu böyle devam edecek. Seyirci sayımızı üç dört katına çıkartmak istiyoruz. Bu maçı almamız şart. Ondan sonrada transferlerle ilgili odaklanmamız gereken konular var. Arkasından Karşıyaka maçımız var. Daha sonrada lideri burada konuk edeceğiz. Manisaspor ile oynayacağız. Bu üç maç bizim için çok önemli. Bu maçları alacağız inşallah.Bütün hemşerilerimizi stada bekliyoruz.”ifadelerini kullandı 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49