Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Eski Kaptanı Arkadaşları Anlattı
Yıllarca Viranşehir İdmanyurduspor’da top koşturan ve antrenörlük yapan Şanlıurfaspor’un eski kaptanlarından Sadullah Kırıcı'nın vefatı Şanlıurfaspor kamuoyunda büyük üzüntü yarattı.
Viranşehir İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor’da yıllarca top koşturan eski futbolcu Sadullah Kırıcı (67) Almanya’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.  Kırcı'nın cenazesi Almanya'dan getirilerek Viranşehir ilçesinde defin edildi. Uzun yıllar Şanlıurfapor'da futbol oynayan ve takım kaptanlığı yapan Sadullah Kırıcı en son futbolu Tarsuz idmanyurdun'da bırakmıştı.
Vefatı takım arkadaşlarını yasa boğarken en yakın arkadaşı yıllarca Şanlıurfaspor'da beraber top koşturduğu Turan Erdem, "Sahullah'ın vefatı bizleri derinden üzmüştür yıllarca kendisiyle aynı takımda top oynadık hiç bir gün bir arkadaşının kalbini kırmadı adam gibi adamdı kardeşimi kaybetmiş gibi çok üzgünüm başta ailesi ve Şanlıurfaspor camiasına baş sağlığı diliyorum" dedi.
  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49