Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Engelliler Hedef Galibiyet
Abdullah Yiğit
 
Garanti tekerlekli sandalye basketbol 1. Ligde Şanlıurfa’yi temsil eden il özel idaresi engelliler basketbol takımı Pazar günü oynayacağı Bursa Osmangazi belediye engelliler basketbol takımı maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor.
Konu hakkında muhabirimiz Abdullah Yiğit’e açıklama yapan kulüp başkanı Serdar Yıldırım şöyle konuştu: Kulübümüz tekerlekli sandalye 1.ligde ilimizi temsil etmektedir hafta sonu oynayacağımız Bursa Osmangazi maçı bizim için çok önemlidir mutlak kazanmamız gereken bir maç. maça hafta içi yapmış olduğumuz antrenmanlarla eksiksiz olarak hazırlandık ilk yarının son iki haftasına girdik kendi sahamızda bursa deplasmanda’ da Çanakkale ile oynayacağız kalan iki maçı almak istiyoruz aldığımız takdirde ligi üst sıralarda bitirebiliriz. ikinci yarda fikstür lehimize görünüyor bu avantajı kullanarak ilimizi üst sıralara taşıma hedefindeyiz
 
Denk güçte olan iki takım Zevkli ve heyecanlı geçecek olan karşılaşmaya tüm halkımızı destek vermeye davet ediyoruz halkımızı vereceği destek ile bu maçı alabilecek güçteyiz spor taraftarla güzel ve anlamlı olur Pazar günü Gap arena spor salonu saat 12.00 da başlayacak olan müsabakamıza sporseverleri bekliyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49