Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Engelli Sandalye Basketbol Ligi
Şanlıurfa Tekerlikli sandalye basketbol ligi kulüp başkanı ve takım antrenörü Serdar Yıldırım Pazar günü önemli bir maçımız var mutlak kazanıp daha iyi bir yere gelmek istiyoruz.
 
Kulüp başkanı ve takım antrenörü Serdar Yıldırım “Tekerlekli sandalye basketbol ligi 14. haftasına giriyoruz 14 . haftasında deplasmanda oynayacağımız bir müsabaka var ikinci yarı fikstür gereği üst üste 2 maçımızı deplasmanda oynayacağız Geçen hafta Aydın’da galibiyetle dönerek şuanda moral sağladık önümüzdeki Adana Martı engelliler  müsabakası çok önemli Adana Şuanda 1. ligte lider konumunda biz ise orta sıralardayız üst sırlara gelmemiz için Pazar günü oynayacağımız müsabakayı kazanmamız lazım .
Hafta içinde çok sevindirici bir olay oldu, Uzun süredir  oyuncuların ait ödemeleri yapamadık yazışmalarımız görüşmelerimiz neticesinde sağ olsun sayın Valimiz Celalettin Güvenç bey biz sahip çıktı engelli sporuna çok sahip çıkıyor biz Urfalı olarak çok şanslıyız diğer illerde bu sıkıntılar halen devam ediyor. Ama bizim sıkıntılarımız sayın Valimiz ve Özel idare genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu yoğun çalışmaları neticesinde 48 bin lira ödeme yapıldı kulüpmizdeki bütün sporcuların geçmiş döneme ait ödemelerini yaptık şuanda sporcularımızın alacakları kalmamış dedi.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49