Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

"Emin Yetim 25 Futbolcuyla Anlaştık"

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Urfaspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Kaytan, Cihan Canbeyli, Mehmet Giray Küçük, Reşat Uzun, Ahmet Budak, Abdulkadir Badıllı, Ahmet Asoğlu ve Kemal Polat katıldı. Tekrardan takımın başına gelen Başkan Yetim Urfaspor’un yaşaması için ellerinden gelen tüm gayreti yapacağını söyledi.

ŞANLIURFASPOR GECEN SEZON BİR PUANLA LİGİ KAPATTI

Başkan Yetim yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Yeni yönetimde yer almamızın sebebi Urfaspor’un yok olmamasıydı. Şanlıurfaspor kaderine terk atılmıştı, beyin olumu gerçekleşmişti fişi çekilseydi işi bitmişti. Şanlıurfaspor gecen sezon bir puanla ligi kapattı. Kulübün bu sezonda transfer yasağı vardı. Yabancı alacaklarının geçmişten bugüne kadar gelen alacakları vardı. Çok büyük bir sıkıntıydı Urfaspor önünde, büyükte bir engeldi. Kimse bu yükün altına girmek istemedi. Büyükşehir Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bizi çağırdılar, bizimle görüşmeleri oldu. Büyükşehir belediye başkanının doğrultusunda bu surecin zor geçeceğini bile bile biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ateşten gömleği giyerek bu işe soyunduk.dedi.

BİR HAFTA 47 DOSYANIN TAMAMIYLA KONUŞTUK

Bir hafta 47 dosyanın tamamıyla konuştuk. Birçoğunun dosyasını kapattı. Yabancılardan biri hariç hepsine ödeme yaparak dosyasını kapattık. Yerlilerin yüzde 80’ine ödeme yaparak kapattık. Gönül isterdi ki geri kalan yüzde 20’de kapansın. Maalesef hem zaman açısından hem de dışarıdan müdahaleler ile kulübün önünü kapatmak isteyen nifaklarla birlikte bu yüzde 20 kısmı biz kapatamadık. Onları da biz yapılandırmaya gittik" ifadelerini kulandı.

"EMİN YETİM 25 FUTBOLCUYLA ANLAŞTIK"

Başkan Emin Yetim, Galatasaray'dan kiraladıkları Süleyman Luş ve Erkan Suer'in bedelini Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şanlıurfalı İş adamlarından Maruf Güneş'in karşıladığını söyleyerek, Maruf Güneş'e teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR EDERİ

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, maddi desteklerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yapmış oldukları emeklerden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49