Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Edinho Şanlıuırfaspor'da
PTT 1.Lig’de mücadele veren Şanlıurfaspor’da golcü arayışları sürüyor. Geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntılar çeken sarı yeşilli ekip bu sezon ligin ilk karşılaşmasında santrafor eksikliğini fazlasıyla hissetti.
Taraftarlarında tepkisine neden olan santrafor olmaması sebebiyle harekete geçen Şanlıurfaspor kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da forma giyen Portekizli Arnaldo Edi Lopes da Silva Şanlıurfaspor’a çok yakın.
Gol yollarında ki sıkıntıların çözülmesi için transfer sezonun son bulacağı güne kadar transfer çalışmalarını sürdürecek olan kulüp oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Gol yollarında etkili olan Portekizli futbolcu Edinho Şanlıurfapor radarına takıldı. Yabancı transferde kadrosuna 5 oyuncu dahil eden Şanlıurfaspor’da 2 futbolcunun lisansı henüz hazırlanmadı.
Portekizli forvet oyuncusu 1.82 boyuyla hava toplarında ki etkisiyle de biliniyor. 33 yaşında ki tecrübeli futbolcu 2013-2014 yılında 14 karşılaşmada 11 gol atarak ligin en yüksek gol ortalamasıyla oynayan futbolcusu olmuştur.
Edinho kariyeri boyunca Almada AC, FC Barreirense, Braga B, Braga, FC Paçoş De Ferreira, Gil Vicente FC, Vitoria FC, AEK Athens FC, Malaga FC, PAOK FC, CS Maritimo, Academica ve Kayseri Erciyesspor formalarını taşıdı.
Edinho kariyeri boyunca en gollü yılını 2003-2005 tarihleri arasında formasını giydiği Braga B takımında geçirdi. 50 karşılaşmaya çıkan Edinho 32 gole imzasını atmayı başardı. Kayseri Erciyesspor forması altında 31 karşılaşmaya çıkan golcü santrafor 12 kez fileleri sarstı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49