Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Derbi sonrası cinayet: 1 taraftar öldü!
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçının ardından birçok ilde sarı-lacivertli ve sarı-kırmızılı taraftarlar arasında olay yaşandı. İstanbul Edirnekapı'daki olayda Fenerbahçeli Burak Yıldırım isimli taraftar Galatasaraylılar tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
 
Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar yaptığı açıklamada, Edirnekapı metrobüs durağındaFenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın Galatasaraylı taraftarlar tarafından bıçaklandığı iddia edilirken, olay sonrasında sarı-lacivertli taraftar hayatını kaybetti.
 
FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
 
Fenerbahçe, kulübün internet sitesinden yayımladığı mesajda, Eyüp'te bıçaklanarak öldürülen 21 yaşındaki Burak Yıldırım için başsağlığı diledi.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi www.fenerbahce.org'tan duyurulan mesajda, Taraftarımız Burak Yıldırım'ın, bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı sonrası evine giderken, Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda, bir grup tarafından, hunharca katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Terörün renginin olamayacağı gerçeğiyle birlikte, bu vahim olayın dikkatle ve ısrarla takipçisi olacağımızı bildirir, Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet; acılı ailesine ve Camiamıza başsağlığı dileriz denildi.
 
GFB'DEN AÇIKLAMA GELDİ
 
Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar gurubu yaptığı açıklamada, Edirnekapı metrobüs durağında Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın Galatasaraylı taraftarlar tarafından bıçaklandığı, olay sonrasında sarı-lacivertli taraftarın hayatını kaybettiği duyuruldu.
 
Ayrıca yapılan açıklamada "Kardeşimize Allah'tan rahmet diler, Burak kardeşimizin ailesine ve sevenlerine sabır; tüm camiamıza ve üyelerimize başsağlığı diliyoruz" denildi.
 
Bıçaklanan taraftar Burak Yıldırım'ın arkadaşı ise bıçaklanma olayına şahit olduğunu ifade ederken, Burak Yıldırım'ı bıçaklayanların G.Saraylı olduğunu söyledi. İki G.Saray taraftarının B.Yıldırım'ın arkasından "Hişt, hişt.." diye seslendiğini söyleyen görgü tanığı, G.Saraylı taraftarların arkadaşlarını kahpece bıçakladığını belirtti.
 
Twitter'da Fenerbahçeli taraftarlar "#mekanincennetolsunBURAKYILDIRIM" diye başlık açtılar.
 
BU KAN AZİZ YILDIRIM'A SIÇRADI
 
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a da isyan eden acılı arkadaş "Tek suçumuz Fenerbahçeli olmak. O arkadaşımın tek suçu üzerinde F.Bahçe forması olmasıydı. Bu kan Aziz Yıldırım'a sıçramıştır. Tebrik ediyorum onu. İstediğini başardı. Bizi bu hale getirenler utansın." dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49