Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Denizlispor hazırlıkları devam ediyor
Şanlıurfaspor, Denizlispor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
PTT 1. Ligin 13. haftasında Denizli'ye konuk olacak olan sarı yeşilli ekip, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde devam etti.
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcular ısınma ve 5'e 2 top kapma'nın ardından Pazartesi günü oynanacak maçın taktik çalışmasını yaptı.
Antrenmanın son bölümünde kenarlardan yapılan ortaları gole çevirmeye çalışan futbolcular, çok güzel gollere imza attı.
Antrenman gol çalışmasının ardından sona erdi.
Antrenman sonunda Denizlispor maçını değerlendiren Teknik Direktör Cihat Arslan, iyi futbolculardan kurulu bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtirken, "Geçen hafta çok önemli bir maç kazandık. Geriye düştük ve geriye düştükten sonra maçı kazandık. Kazandığımız 3 puan bizi yine yukarıda tuttu. Hedefimize 1 adım daha yaklaştık. Önemli bir maçtı ve önemli bir maçı güzel geçtik" dedi.
Denizlispor maçı ile ilgili olarak Arslan, "Denizlispor hem genç hemde tecrübeli oyunculardan kurulu iyi bir ekip. Önemli bir ekip olduğunu düşünüyoruz. Tabi bizimde içerde kaybettiğimiz bir Adana Demirspor maçı vardı. Onun telafisi olarak görüyoruz bu maçı. İnşallah bu maçıda kazanıp daha yukarılara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.
Denizlispor maçında Hüseyin Tok'un kart cezalısı olduğunu anımsatan Arslan, başka sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığını söyledi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49