Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Demirören'e tepki
Adana Demirspor maçı öncesi TFF başkanı Yıldırım Demirören'in Adana Demirspora açık destek vermesi ve Adana Demirsporun şampiyon olmasını istediğini söylemesi PTT 1 lig takımlarında şok etkisi yarattı.
Şanlıurfaspor camiasında maç öncesi yapılan bu açıklama büyük tepkiyle karşılandı ve camia adeta ayağa kalktı. Futbol şube sorumlusu Nihat kırmızı , "Bu kadar açık destek verilmesi yapılan ayrımcılığın ve takım kayırmanın ıspatıdır her takıma Eşit mesafede olması gereken TFF nin 1 Numaralı isminin Adana Demirspor forması giyip neredeyse 3 puan ve şampiyonluk sözü vermesinin yorumunu Türk futbol komuoyuna bırakıyoruz herşeye rağmen biz son maçın son düdüğü çalana kadar şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz. Adeleti dağıtması gereken kişiler kantarın topuzunu kaçırıyorsa artık oralarda işi yoktur. Biz kim Hakkıyla şampiyon olursa ayakta alkışlayacağız. Kim birilerinin ittirmesiyle başarıyı yakalamaya çalışırsada bununla sonuna kadar mücadele edeceğiz çocuklarımızın geleceği için el Birliğiyle temiz futbola ulaşacağız kirli ellerinde hep beraber Türk futbolundan temizleyeceğiz" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49