Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Daldık: “İdealist bir hoca ile anlaştık”
Şanlıurfaspor sportif direktörü Murat Daldık, Pazar günü karşılaşacakları Bucaspor maçından galibiyet beklediklerini söyledi

Samsunspor maçından sonra Teknik Direktör değişikliğine gittiklerini belirten Daldık, Yeni hocamız ile ilk defa lig maçına çıkacağız, inşallah galibiyet ile sahadan ayrılırız dedi.

Şanlıurfaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Reha Kapsal’ın çok idealist ve yenilikçi bir teknik adam olduğuna dikkat çeken Daldık, “Şanlıurfaspor, çok kaliteli oyuncular topluluğundan oluşuyor, bunu sahaya yansıtacak adımların atılması gerektiğini düşünüyoruz, bireysel olarak bakıldığında ligin havasını teneffüs etmiş çok sayıda futbolcumuz bulunuyor, hem yetenekli hem de tecrübeli oyuncularımız bundan sonra seri galibiyetler alarak şehrimizi sevindireceklerdir, şampiyonluk yolunda ilerlerken tabi ki bazı sıkıntılarımız olacak ama netice olarak ligin sonu önemli” dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Bucaspor maçı için konuşan Daldık, Çok ciddi bir şekilde maça hazırlanıyoruz, rakibin sıkıntılı olmasına rağmen kaliteli bir ekip olduğunu biliyoruz, inşallah İzmir’den galibiyet ile dönerek üst sıralardan kopmayacağız” dedi.

Sercan Yıldırım’ım cezalı olduğunu söyleyen Daldık, “Samsunspor maçı sonrası hakeme itirazda bulunan Sercan Yıldırım’a hakemin raporu doğrultusunda 2 maç ceza geldi, kendisi Bucaspor karşılaşmasında sahada olmayacak. Banahene’nin durumunun ise iyi olduğunu belirten Daldık, yine’de hocamızın takdiri, maç saatine kadar hocamız oynayıp oynamayacağına karar verecek” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49