Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Çiftçi'den oyunculara tatlı ikramı
Şanlıurfaspor'un PTT 1. Lig'de Pazar günü oynanacak Sivasspor maçı için yoğun mesaisi sürüyor. GAP Arena'da oynanacak karşılaşma öncesi kulübü ziyaret ederek Şanlıurfaspor yönetimi ve futbolcuları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, takıma başarılar diledi.
Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ile birlikte futbolcuları idman yaptıkları sahada ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfaspor bizim gözbebeğimiz. Bizler yerel yöneticileriz. Fırsat buldukça takımımızın yanında yer alıyor ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Son günlerde aldığımız sonuçlar hiç morallerimizi bozmamalı. Sporda ve özellikle futbolda bu tür düşüşler olabiliyor. Yöneticilerimizin ve takımımızın yanındayız. Önümüzde zor maçlar var ama ben iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Zira, bizler zor günlerde enerjimizi ortaya çıkarırız. Zor günlerde daha güzel bir şekilde motive oluruz. Şanlıurfaspor kaliteli bir takım ve takımımızın bu günleri de atlatacağından eminiz. Moralimizi bozmuyoruz. Bakanımız ve milletvekillerimizle Şanlıurfaspor noktasında her zaman hem fikiriz. Her zaman takımımızın yanındayız" dedi.
Başkan Çiftçi sohbetin ardından futbolculara baklava ikramında bulundu. Ardından bir süre kulüp yönetimi ile de görüşen Başkan Çiftçi, ziyaretinin ardından şehrin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları incelemek üzere tesislerden ayrıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49