Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Ceza iptalinde Saraçoğlu’nun imzası var
Kahramanmaraşspor maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alan Şanlıuırfaspor’un cezasının Urfaspor’un “Şampiyon Başkanı” ve MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Saraçoğlu’nun girişimleri sonucu iptal edildiği ortaya çıktı.
 
Şanlıurafspor Kulübü geçtiğimiz hafta oynanan Kahramanmaraş maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle 1 maç saha kapatma ve 52 bin TL para cezasına çarptırıldı. Buna karşın ev sahibi takımın ise sadece 13 bin TL ile cezalandırılması Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Spor kamuoyu tarafından ortada haksız bir uygulama olduğu konuşulmaya başlandı.
 
Tam da bu noktada devreye giren MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Saraçoğlu TFF yetkilileriyle irtibata geçerek cezanın tamamen iptal edilmesini istediği öğrenildi. Saraçoğlu’nun hatırı sayılır spor adamı ve siyaset kişiliğini göz önünde bulunduran TFF yetkilileri toplantı sonrası müjdeyi verdi.
 
TFF Tahkim Kurulu, Şanlıurfaspor’un seyircisiz oynama cezasını iptal etti. 52 bin TL olan para cezası ise 13 bin TL’ye düşürüldü. Karar sonrası Kemal Saraçoğlu alçakgönüllülük örneği sergileyerek çabalarını kimseye anlatmazken bazı spor adamlarından gelen duyumlarla olay ortaya çıkmış oldu.
 
 Şanlıurfaspor’u Bank Asya 2. Lig’den PTT 1. Lig’e çıkaran Kemal Saraçoğlu’nun yani halk arasındaki ünvanıyla ‘Şampiyon Başkan’ın bir kez daha Şanlıurfalılar ve Şanlıurfaspor için imdada yetiştiği kaydedilmiş oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49