Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ceza Geliyor
Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon öncesi çok tartışılan bir uygulamaya daha son noktayı koydu
30-31 Ağustos’ta başlayacak olan 2014 2015 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu sezon öncesi almış olduğu kararları açıkladı. Saha kapatma olaylarında çoluk çocuk taraftarlar için yapılan özel uygulama kalktı. Stat kapatma yerine tribün kapatma cezası geliyor.
TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, seyircisiz maç uygulamasını kaldıracaklarını açıkladı. Bu uygulamayla birlikte kadın ve çocuk taraftarlar için yapılan özel uygulama da rafa kalkacak.
Düren, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Para cezası, daha hafifleyerek giden bir gidişat olacak. Stat kapatmak değil, tribün kapatma şeklinde değiştirilecek. Deplasman yasağı devam edecek ama deplasmanda bir kötü tezahürat olduğu zaman o, bir sonraki deplasmana seyirci alınmaması şeklinde yansıyacak. Yani eğer bir deplasmanda kötü tezahürat olursa, kötü tezahürat yapan takımın taraftarı bir sonraki deplasmana gidemeyecek." ifadelerini kullandı.
Basın sözcüsü, sözlerini "Daha önce deplasmandaki kötü tezahürat, iç sahada saha kapanmasına sebep oluyordu. Onu değiştiriyoruz. Yani, ev sahibi takımın taraftarı stada girebilecek. Yayıncı kuruluştan sponsorlara, loca sahiplerine sahada oynanan futbola kadar bu kötü durum etki ediyor, bundan her kademe etkileniyor." ifadelerini kullanarak noktaladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48