Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Ceylanlar evine kavuşuyor
PTT 1.Lig’de mücadele veren temsilcimiz Şanlıurfaspor’un, ligin başlamasına sayılı günler kala çimlerinin yandığının ortaya çıkmasıyla hem takım da hem de taraftarlarda şok etkisi yaratmıştı. Sahasız kalan Şanlıurfaspor kendi taraftarı önünde ve evinde henüz maça çıkamaması takım üzerinde olumsuz bir etki yaratsa da aldığı puanlarla taraftarlarının gözüne girmeyi başardı.
TARAFTAR TAKIMIN PEŞİNDE
Şanlıurfaspor taraftarları bu zor günlerde takımını yalnız bırakmadı. Şanlıurfaspor’un gittiği her deplasmanda takımınının 12.adamı olan taraftarlar Gap Arana Stadyumunun bir an önce faaliyete girmesini bekliyor.
GAP ARENA DÜZENLENİYOR
Taraftarın bu zor günlerde takımının yanı başında durması gittiği her deplasmanda takımının bir parçası olması sadece iyi günde değil kötü günde de takımının yanında olması gurur kaynağı oldu. Gap arena stadyumunda ki çalışmalar sona yaklaştı, Şanlıurfaspor kendi evinde maçlara çıkabilecek. Taraftarın artık kendi sahasında evinde takımını izleyebilecek.
KALDI GERİYE PASOLİG
Artık maçlarda Pasolig uygulaması kullanılıyor, taraftarların çoğu bu duruma tepkili, Türkiye’nin önde gelen kulüp taraftarları bile bu duruma zor ayak uydururken, Şanlıurfaspor taraftarının tribünlerde sesinin düşülmesinden korkuluyor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49