Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Çetiner, Gerçek istenen bir oyundur
 PTT 1 ligde mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı Samsunsporu 2-1’lik skorla mağlup etti.
 Maçın ardından konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner’’Gerçek istenen bir oyundur herkes sabırla bekledi ve çok teşekkür ediyorum herkese. Gerek Oyuncularıma, gerek taraftarlara gerekse misafirlerimize. Maç çok sabır isteyen bir oyun herkes sabırla bekledi ve hakkını aldı. İnsanlar sevdiklerinin yanında zor durumda iken olur bugünde onu yaşadık herkes yanımızda idi dedi.
Şanlıurfaspor’lu Bangura ise ‘’Tabi ki gol attım ama her şeyden önemlisi olan 3 puanı almak idi. Çok şükür bunu da elde ettik herkese teşekkür ediyorum inşallah bundan sonrası daha güzel olacak diye konuştu.
Şanlıurfasporlu diğer oyuncu Hamza ise’’Şuan bulunduğumuz yer istenilen bir yer değil. Üst sıralar da gelmek gerekli. Bugün futbolcular olarak bunu hatırladık ilk önce çok şükürde bunu başarmanın sevinci içerisindeyiz diyerek mutlu olduğunu ifade etti.
SAMSUNSPOR CEPHESİ
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş şunları söyledi’’Buraya gelirken düşündüğümüz her iki takımında puanlarının bir birine yakın olması idi. Son iki haftadır üst üste galip geliyorduk. İyi bir takımımız var kendimizi iyi hissediyorduk. Tabi ki Urfa deplasmanı zor bir deplasman takımları iyi oyuncuları var. Bugün itibariyle avantaj kaybettiğimizi söyleye bilirim. Burada kazanıp veya berabere kalınacak bir maçtı ama olmadı. Tek var idi içimizde ama olmadı ben buradan herkese bu misafir perverliğinden ötürü minnettarım diye konuştu.
Samsunsporlu Lokman ’da ‘’Bugün iyi bir performans sergileyemedik deplasmanda yenemedin mi olmuyor. Rakip takım iyi idi hak eden kazandı rakip takımı kutluyorum ifadelerini kullandı
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49