Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Çetiner; Çok Kolay Gol Yedik
PTT 1.Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.
Gaziantep Teknik Direktörü Suat kaya
Bu haftaki maçlar oynandıktan sonra en son maç nereye gideceğimize karar maçıydı haftalar sonra ,Sakatsız olarak hazırlandık iyi başladık golü bulduk Karşılaşmanın ilk 21 dakikasında hakimiyetimizi gösterdik ve topa sahip olduk. Golü bulduk sonra bocalama oldu. İkinci yarı biraz daha gergin ve stresli geçti Şanlıurfaspor tebrik ediyorum Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise kazanmak için çok çabaladıklarını ancak 10 kişi kalınca bunu başaramadıklarını ifade etti
Hakan maçit
Bizim için donem maçlarımızdan birisi idi urfaspor şanssızlıklar yaşadı bizim için iyi geçti.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner
Dört gündür beraberiz urfaspor’la bugün hep beraber oynamayı denedik çok kolay gol yedik
oyuncumuz eksildi o yüzden çok zorluk yaşadık iyi bir takıma karsı oynadık 10 kişi olmamıza 
Rağmen iyi oynadık bugün buraya gelen taraftara güzel bir şeyler yaşatmak isterdik Çünkü 10 kişi oynamak çok zor. Üstelik topla çok iyi ve yıllardır birlikte olan bir takıma karşı oynuyorduk. Buna rağmen rakibe çok fazla pozisyon vermeden gol atmak için mücadele ettik. 1-0 geride 10 kişi ile yarım saatten fazla oynadık. İnsan üstü mücadele ettik ve takımımız çok yoruldu.  
Ama olmadı bu sporcular ligin en kaliteli oyuncularından oluşmakta ben benden önceki teknik patrona teşekkür ediyorum bugün oyuncularım çok iyi bir mücadele verdiler kendilerini tebrik ediyorum.
Mehmet ayaz
İç sahada kaybettiğimiz için üzgünüz ileriki haftalarda çalışacağız daha güzel olacak
Murat kayalı
İyi mücadele ettik Antep takımı bizden daha iyi bir mücadele etti inşallah ilerleyen haftalarda
başarırız taraftarımıza daha güzel günler yaşatacağız.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49