Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine Destek
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya destek vermek amacıyla amatör spor kulüplerine araç tahsis ederek, ulaşım kolaylığı sağlıyor.
Her hafta Cumartesi ve Pazar Günü büyükşehir sınırlarında oynanan müsabakalara araç tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, amatör spor kulüplerine futbol müsabakalarına rahat bir şekilde gidebilmeleri için ulaşım desteği veriyor. Amatör Spor Kulüplerinin en büyük sorunu olan ulaşım konusunun kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden kulüp yöneticileri ve sporcular, katkılarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Güvenç’e teşekkür ettiler. Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularını Ceylanpınar ilçesine götüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Turizm Otobüsü, Amatör kulüp yöneticilerini ve futbolcuları toplama merkezinden alarak, müsabaka sonra tekrardan kente taşımıştı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İbrahim Halil Durmaz, Büyükşehir Belediyesinin Amatör Spor Kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ifade ederek, “ Deplasmanda oynadığımız müsabakalarda ulaşım sorunumuzu Büyükşehir Belediyesi çözdü. Büyükşehir Belediyesi olmazsa bizim kendi imkânlarımızla ilçelere gitme şansımız yok. Bu yüzden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa spor taraftarlarına da araç desteğinde bulunarak, Şanlıurfa spor’un çevre illerde oynayacağı illere araç tahsis ederek, taraftarları da yalnız bırakmıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49