Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir kupayı aldı

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Küme Ligde haftalar kala Büyükşehir Belediyespor ligi şampiyon olarak tamamladı.

Takımın kupasını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi verdiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'un BAL Liginde muhtemel rakibinin Siverek Belediyespor olması bekleniyor.Baraj maçına galip gelen BAL ligine çıkacak.

Büyükşehir Belediyespor haftalar kala Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamladığı kupa törenine Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, ASFK Şanlıurfa Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Şanlıurfaspor Kulübü eski başkanı Kemal Saraçoğlu, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı katıldı. Kemal Saraçoğlu, Başkan Çiftçi'ye spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti. ASFK Şanlıurfa Başkanı Mehmet Aktaşoğlu da  spor'un her dalına Başkan Çiftçi'nin destek verdiğini hatırlatarak "Bu nedenle ben Amatör Kulüplerimiz adına, 80 kulübümüz adına sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesporumuza da başarılar diliyorum "dedi.

Şanlıurfa'da sporun temeli sağlam bir şekilde ilerletilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Nihat Çiftçi tesisleşme konusunda ise Haliliye ilçesinde ŞUTİM yakınında tesis başlatıldığını yeni sezona tesisin yetişeceğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49