Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir 13 İlçede İftar Programına Katılacak
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi etkinlik takvimini belirledi. Ayın maneviyatına uygun programlar düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra etkinliğini 13 ilçeye de yaydı.
Ramazan Ayının her anlamda maneviyatını hissettirdiği Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi 29 günlük Ramazan etkinlik takvimini belirledi. İlahi dinletilerin ağırlıkta olduğu programlarda iftar buluşmaları, ikram ve Mevlid yayını da takvim içerisinde yer alan etkinlikler oldu.
Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı'nın ilk programını Şehit ve Gazi ailelerine ayırdı. İlk iftar buluşmasının yaşanacağı Şehitlik Çamlıkta şehit ve gazi yakınlarını aynı çatı altında buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi'nin bir sonraki durağı ise Siverek ilçesi olacak. Siverek'te iftar buluşması ve ardından ilahi dinletileri ile Ramazan ayına özel etkinliklerine devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, benzer programlarını 13 ilçede de gerçekleştirecek.
Programlara Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de katılım gösterecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48