Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Böyle Olmamalıydı!
Şanlıurfaspor’un son haftalarda göstermiş olduğu performans herkesi olduğu gibi bizi de mutlu ediyor. Bunun son örneğini Pazar günü oynadığımız Çaykur Rizespor maçında gördük. Ancak önde götürdüğümüz karşılaşmada skoru koruyamadık ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldık. Bu sonuçta ikinci yarıda sakatlanarak oyundan çıkan üç futbolcumuz etkili oldu. Çünkü bu oyuncularımız çıktıktan sonra topa sahip olma oranımız düştü. İyi götürdüğümüz bir maçta istediğimiz sonuca gidemedik. Son dakikada yediğimiz golle sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak takımımız, şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor karşısında gösterdiği performansla ne kadar kaliteli bir takım olduğunu ispatladı. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı mücadelerinden dolayı tebrik ediyor ve kalan maçlarında da aynı arzu ve istegi göstereceklerine inanıyoruz.  Bu sonuca rağmen Rizespor maçında taraftarlarımızın keyifli bir futbol izlediğini düşünüyorum.           
 
Çaykur Rizespor maçından galibiyetle ayrılsaydık belki de Play-Off için şansımızı iyice zorlayacaktık fakat olmadı. Bundan sonra kalan üç maçımızdan da iyi sonuçlar alarak eğer gidebiliyorsak Play-Off’a gidemesek de ligi en iyi şekilde noktalamayı planlayacağız.
 
Çaykur Rizespor maçında bizleri yalnız bırakmayan  Milletvekilerimiz Sayın Halil Özcan , Mehmet Akyürek, Yahya Akman, Abdulkerim Gök’e Bld. Bsk. Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’ya    Ayrıca her zaman olduğu gibi bu maçta da takımı 90 dakikada boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maç sonunda istenmeyen bazı üzücü olaylar da oldu. Bu olaylarda Emniyet Müdürlüğümüzün daha hassas davranmalarını istiyoruz. En azından taraftarlarımıza biraz daha hoşgörü ile yaklaşmalarını rica ediyoruz.
 
Bu arada Şanlıurfalı eski futbolcumuz, yorumcu, gazeteci Hayri Ülgen’in, Belediye Sergi Salonu’nda düzenlemiş olduğu “Baba Hayri” kitabının imza törenine de katılarak, kendisine destek verdik. Katıldığı her programda Şanlıurfa’nın spor anlamında tanıtımında büyük rol oynayan Hayri Ülgen’e hayatında başarılar dileriz…
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49