Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Bolu kampı sona erdi
 Bolu’da kamp çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli ekip ilk etap çalışmalarını tamamladı.
Yaklaşık 13 gün çalışmaların ı sürdüren Şanlıurfaspor, ilk etabı Bolu’da tamamlayarak 2 gün izne ayrıldı.
Şanlıurfaspor’un transferden sorumlu yöneticisi Mehmet Büyükfırat, kampın çok verilmli geçtiğini ve ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum’a geçeceklerini söyledi.
Büyükfırat, “Takım olarak önemli bir katkı sağladı. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra Erzurumda buluşacağız. Transferlerimizi sakin bir şekilde izleyerek yapmaktayız. Hocalarımızla, ve yönetimizle birlikte istişareler yaparak önemli futbolcuları kadromuza kattık. Özellikle seçerek izleyerek bunları aldık. Ekononik bir bütçemiz doğrultusunda yapıyoruz.
Futbolcular sağlık kontrolünden geçti
İlk etap kamp çalışmalarını tamamlayan sarı yeşilli ekip, İstanbul Doğa hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.
Sağlık kontrolü işlemlerinden sonra Teknik Direktör Ünal Karaman’ın izin verdiği futbolcular Pazartesi günü top başı yapacak.
İkinci kamp Erzurum’da
Şanlıurfaspor ilk etap kamptan sonra ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum Palandöken Polat otelde kampa girecek.
Çalışmalarını burada sürdürecek olan sarı yeşilli ekibe yeni futbolcularında katılması bekleniyor.
Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu yardımcısı ve transfer komitesinden sorumlu yönetici Mehmet Büyükfırat, İkinci etap kampın Erzurumda yapılacağını ve çok verimli bir kamp olacağını belirtti.
Büyükfırat, ülke genelinde yaşanan darbeye teşebbüs konusunda ise ülkemizin her zaman olduğu gibi bugünde yanındayız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49