Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Bolu kampı devam ediyor
Şanlıurfaspor, Bolu Koru otelde sezon başı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor
Günde çift idmanla çalışmalarına devam eden sarı yeşilli ekipte Hırvat kaleci Tomiç kampa katıldı.
İlk etap kampı fizik ve kondisyon üzerine çalışarak geçiren sarı yeşilli ekip, akşam antrenmanlarında topla pas çalışmaları da yaptı.
Kampın beşinci gününü geride bırakan sarı yeşilliler, çalışmalarına hız verirken, Teknik Direktör Ünal Karaman futbolcularına sürekli uyarılarda bulunuyor.
Dün yapılan antrenmanı, Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban, Futbol şube sorumlusu M. Giray Küçük, Transfer komitesinden Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan’da izledi.
Kafilede şu isimler yer alıyor;
Bolu Koru otelde çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor kafilesinde şu isimler yer alıyor.
Teknik Direktör Ünal Karaman, yardımcıları; Hayati Soydaş, Ümit İnal, Timur Atalay, Kaleci antrenörü Veysel Aturgil ve Olcay Mülazımoğlu.
Futbolcular; Fevzi Özkan, Ramazan Sal, Halil Köçer, Ömer Dağlı, Hacı Demircan, Yunus Emre Mest, İzzet Canlıka, Ebubekir Elihoş, Coşkun Kılıç, Yavuzhan Keleşoğlu, Mertcan Çam, Oğuz Çalışkan, Hüseyin Kala, Hami Çolak, Abdulaziz Solmaz, İsmail Dinler, İzzet Yıldırım, Artun Akçakın, Ensar Enes Baykan, Atilla Aybars Garhan, Ebrahim Sawaneh ve Vjekoslav Tomic.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49