Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Bir türlü başarı elde edilmedi
PTT 1. Liginde 4 sözündür mücadele eden ve kurduğu kadrolarla adından oldukça söz ettiren Şanlıurfaspor’da bir türlü başarıyı elde edemedi.
Şanlıurfaspor ligin 11. Haftasında evinde Yeni Malatyaspor’u ağırladı. Kesin galibiyet gözüyle bakılan maçta Şanlıurfaspor rakibine 2-0 mağlup oldu. Şanlıurfa temsilcisi 11. Hafta sonrasında 12 puan ile kendisine 15. Sırada yer buldu. Yeni Malatyaspor ise puanını 11’e yükseltti ve 16. Sırada yer aldı. Şanlıurfaspor gelecek hafta deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak. Yeni Malatyaspor ise evinde Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak.
2011/2012 sezonunda PTT 1. Lige yükseldi. PTT 1. Ligde 4. Sezonunu geçiriyor. Geride kalan 4 sezonda kurduğu kadrolarla adından oldukça söz ettiren Şanlıurfaspor’da bir türlü başarı gelmiyor. Son olarak sezon başında bazı yöneticiler küçülme kararı almıştı. Takımda küçülmeye giderek ligde kalacak takım oluşturacaklarını belirten yöneticiler sonradan Şanlıurfaspor’un hiçbir şekilde hedef küçültmemesi gerektiği kararını alarak takıma transferleri yapmaya başladı.
Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda kadrosunu kaliteli isimlerden oluşturdu. Sarı yeşilliler ligin en pahalı kadrosunu kurdu ama geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda başarı henüz gelmedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49