Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Belek’te çiftçi idmanla hazırlanıyor
 Antalya’da başlayan kamp çalışmaları ikinci günene girerken, futbolcular günü çift idmanla tamamladı.
Lige verilen arayı kamp yaparak değerlendiren sarı yeşilli ekip, Devre arasında ikinci kez Antalya’da kampa girdi.
Günde çift idmanla lige hazırlanan Şanlıurfaspor, bugün sabah fizik kondisyona dayalı çalışmalar yaptı. Futbolcuların adeta pestilini çıkaran Teknik heyet akşam ise taktik çalışmalarına yer verdi.
Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu nezaretinde yapılan sabah 1 saat 15 dakika akşam ise 1 buçuk saat süren antrenmanlarda futbolcuların neşeli oldukları dikkat çekti.
Gribal enfeksiyon geçiren Kubilay Sönmez haricinde tüm futbolcuların katıldığı antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.
Sarı yeşilli ekip yarında çift idman ile hazırlıklarına devam edecek.  7 Şubat 2016 Pazar gününe kadar çalışmalarını Antalya’da sürdürecek olan Şanlıurfaspor, buradan Manisa’ya giderek Göztepe ile karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49