Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Başkan Beyazgül 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Belediyeden Amatör Spora Büyük Destek
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 60 Amatör Spor Kulübüne Spor Malzemesi desteği sağlayarak, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor.
GAP Arena Kapalı Spor Salonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile birlikte Amatör sporculara spor malzemesi dağıttılar.
Malzeme dağıtımından önce amatör sporcularla bir araya gelen Başkan Güvenç, Genel Başkan Yardımcısı Muş ve Milletvekili Gülpınar,  yöneticiler, teknik heyet ve sporcularla sohbet edip, taleplerini dinlediler.
Başkan Güvenç, Amatör Spora ve Sporculara Desteklerimiz Sürecek
Malzeme dağıtım töreninde konuşan Başkan Güvenç, her yıl gerçekleştirdikleri gibi bu yılda amatör spor kulüplerine destek verdiklerini aktararak, “Her yaşta, her kesimde ve her zaman spora inanıyoruz. Sporcunun edepli, güzel insan olduğunu ve barışa katkı sağladığına inanıyorum. Sağlam bir gelecek için devletimiz, hükümetimiz ve Belediyelerimizle sporcuya her zaman destek veriyoruz ve sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Güvenç, Bütün İmkânlarımızı Gençliğimize Yatıracağız
Şanlıurfa’nın genç nüfusunun dünyanın birçok ülkesinden daha fazla olduğunu söyleyen Başkan Güvenç, uluslar arası müsabakalarda başarı getirecek olan gençlerin öneminde değinerek, “Hak ettiğimiz Uluslar arası alanlara çıkmamız için bütün imkânlarımızı gençliğimize yatıracağız. Bu anlayışla hareket ettiğimiz sürece Olimpiyatlarda ve farklı spor organizasyonlarında madalyaları kazanarak, sporcularıyla tanınmış bir ülke haline gelmiş olacağız” dedi.
Başkan Güvenç, Gençlere Spor Tesisleri Müjdesi Verdi
2011 yılından bu yana her ilçede sentetik çim saha, spor alanları ve yüzme havuzları yaptıklarını kaydeden Başkan Güvenç, Bakan Çelik’in, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin desteğiyle gençleri spora teşvik için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek,  “İnşallah 2015 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığımız 3 tane Gençlik Merkezi daha yapacak. Büyükşehir Belediyesi olarak, bizde 1 tane spor tesisini yapıp sporcu arkadaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yenice bölgesindeki futbol sahasını nasıl ayağı kaldırdık ise yanına da güzel bir spor salonunu inşa edeceğiz. Çünkü sizler bizim için önemlisiniz iyi bir eğitim almanız ve iyi bir sporcu olmanız bizim için hayati bir öneme haizdir” dedi.
Samimiyetle ve ayrım yapmadan bütün Amatör sporculara her yıl kesintisiz destek verdiklerini dile getiren Başkan Güvenç, “Ayakkabısından, eşofmanına, futbol topuna kadar sadece Şanlıurfa’da amatör sporculara destek veriliyor. İnşallah daha büyük hizmetlerimizle desteklerimizi sizlere sunacağız” dedi.
 
Başkan Güvenç, Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdik
Spora ve sporcuya verdiği destekle ve sporcu kişiliğiyle tanınan Başkan Güvenç Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, “Amatör takımlarımızın müracaat ücretlerini biz yatırıyoruz. Çalışıp, çabalayarak, önümüzü açacağız. Bilmelisiniz ki geleceğimizin siz sporcular olduğuna inanarak yaz aylarında havuzlarımız doldu taştı. Kışında aynı çalışmalara devam edeceğiz. Sadece takım sporlarına değil ferdi spor dallarında yer alan sporcularımıza da malzeme desteği vererek dağıtımına önümüzdeki günlerde başlayacağız” dedi.
Sporculara önemli tavsiyelerde bulunarak fair play çerçevesinde mücadele etmelerini öneren Başkan Güvenç, “Bize yakışan centilmenlik ve alnımızın teriyle mücadele etmektir. Spor emek  ve destek veren herkesi kucakla selamlıyorum malzemeleri güle güle kullanmanızı diliyorum” şeklinde konuştu.
Muş, Büyükşehir Belediyemizin Sporculara Yönelik Güzel Çalışması Bizleri Mutlu Etti.
Yoğun bir programın ardından anlamlı ve güzel çalışmaya katıldığını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş,  “Büyükşehir Belediyemizin böyle güzel bir çalışmanın içerisine girmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Aynı şekilde sizleri de bu şekilde desteklemesi ve destekleri artırması çok önemli; sizlerinde Şanlıurfa ve Türkiye’den yetenek olarak ülkemiz adına büyük bir kazanç olacağına inancım tamdır. Bu güzel organizasyonu yapan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor hayatında bütün sporculara başarılar diliyorum” dedi.
Gülpınar, Spora ve Sporcuya Çok Büyük Katkı Sağlayan Başkan Güvenç’e Teşekkür Etti
Sporcularla anlamlı bir günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti aktaran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, “ Eski bir sporcu olarak gençlikte yapılacak olan en güzel işi idrak ediyorsunuz. Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederken özellikle Valiliği döneminde de spora ve sporcuya çok büyük katkı sağlayan ve şuanda Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonrada desteklerini esirgemeyen Sayın Celalettin Güvenç’e ve ekibine, Spor ve Gençlik Müdürümüz Ertuğrul Yıldız’a ve onun ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Canbeyli, Başkan Güvenç’in Destekleri Saymakla Bitmez
Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Güvenç’e 60 amatör spor kulübe vermiş olduğu malzeme desteğinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Şanlıurfa ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli,  “Sayın Büyükşehir Belediye Başkınımız Şanlıurfa’ya geldiği günden itibaren Urfalı ve genç sporculara yapmış olduğu desteği saymakla bitiremeyiz. 2013- 2014 sezonunda her kulübe 600 Lira referans bedeli, 2014-2015 sezonunda ise 400 Lira referans bedelini yatıran Büyükşehir Belediye Başkanım Celalettin Güvenç’e şükranlarımı arz ediyorum. Gelecek dönemde amatör spor kulüplerimiz için yeni yer tesisi projesini değerlendiren Başkan Güvenç’e tekrardan teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Kasım Gülpınar’a da spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, Şanlıurfa merkezde ve ilçelerde yapılan spor tesislerinin baş mimari olan Başkan Celalettin Güvenç’e, Bakan Faruk Çelik’e ve Şanlıurfa Milletvekillerine teşekkürlerini ifade etti.
Konuşmaların ardından spor malzemesi dağıtım törenine geçilerek, amatör sporculara ve teknik heyete malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirildi.
Öte yandan malzeme dağıtım töreninin ardından GAP Arena Spor Tesislerinde Başkan Güvenç, Amatör sporcular ve Şanlıurfaspor’un eski futbolcularıyla futbol müsabakası gerçekleştirdi. Maç sonucunda Başkan Güvenç’in takımı rakip takıma 3-0 skorla galip geldi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49