Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Bayramlaşma Bolu’da yapıldı
Ziraat Türkiye kupasında Sultanbeyli Belediyespor’u deplasmanda kolay geçen Şanlıurfaspor Boluspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Bayram izni kullanmaya Şanlıurfaspor’da futbolcular direk Bolu’ya geçerek lig maçı hazırlıklarına devam edecek
 
Dün oynanan maçtan sonra Bolu’ya geçen ve kampa giren sarı yeşilli ekip, bugün yaptığı tek idmanla Boluspor maçına hazırlandı.
 
Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinda yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanda kupa maçında oynayana futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri yaparken, oynamayanlar ise top ile çalıştı.
 
Kenan Karışık’ın sakatlığından dolayı katılmadığı antrenmanda futbolcuların moralli oldukları dikkat çekerken, antrenmanda oynanan oyunda ise ilginç görüntüler ortaya çıktı.
 
Sarı yeşilli ekipte Açma germe hareketleri ile sona eren antrenmana yarın da devam ederek hazırlıklarını sürdürecek.
 
Bayramlaşma Bolu’da yapıldı
 
Kurban bayramı nedeniyle Sarı yeşilli ekip, bayramlaşmayı Bolu’da kamp yaptığı otelde gerçekleştirdi.
 
Ailelerinden ayrı bir bayram geçiren teknik heyet ve futbolcular birbiri ile bayramlaşarak aile ortamını aratmadı.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49