Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Bayern Münih'ten sonra Şanlıurfaspor
 Şanlıurfaspor, Dünya'nın önde gelen takımlarından sonra yeni bir antrenman aleti ile çalışma yaptı.

Çok sayıda ünlü kulübün bünyesinde yer alan ve antrenmanlarda kullanılan Smart Speed'i Şanlıurfaspor'da kullanmaya başladı.

Almanya'dan satın alınan Smart Speed Antrenmanlarda futbolcuların performansını ölçüyor ve her futbolcunun aynı seviyede çalışmasına olanak sağlıyor.

Türkiye'de ilk defa Şanlıurfaspor'un kullanacağı Smart Speed'i Dünya'da ise çok ünlü takımlar kullanıyor. Almanya'nın Bayern Münih, İspanya'nın Real Madrid, Barcelona, Valencia İngiltere'nin Manchaster United, Chelsea gibi kulüplerin antrenmanlarında kullandığı Smart Speed'i Türkiye'de Şanlıurfaspor kullanacak.

Almanya'dan satın alınan antrenman aletleri Şanlıurfaspor antrenmanlarında kullanılmaya başlanırken, futbolcuların çabukluk, sürat ve reaksiyon girişimlerini sağlayan bir cihaz olacak.

Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı ve fuutbol şube sorumlusu Maruf Güneş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Smart Speed'in Türkiye'de sadece Şanlıurfaspor kulübü tarafından satın alındığını ve antrenmanlarda kullanıldığını ifade ederken, "Teknik Direktörümüz Osman Özköylü ile yaptığımız istişareler sonrasında bu cihazları Almanya'dan satın aldık. Futbolcularımızın antrenmanlarda daha iyi performans göstermeleri amacıyla alınan cihazlar sayesinde, her futbolcu aynı seviyede çalışmış olacak ve doğru bir şekilde ölçümleri yapılacak. Çabukluk, sürat ve reaksiyon girişimlerini sağlayacak olan bu cihazların Şanlıurfasporumuza çok faydalı olacağına inandığımız için satın aldık" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49