Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Batuhan Er Karaköprü'de

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor iddialı bir sezon geçirmek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı Siyahlı ekip son olarak Karacabey Birlikspor’da forması giyen forvet oyuncusu Batuhan Er’i kadrosuna kattı.

Son günlerde yaptığı transferlerle dikkat çeken Karaköprü ekibi, santrafor bölgesindeki açığı doldurmak adına Spor Toto 3. Ligin önemli forvetlerinden Batuhan Er ile sözleşme imzaladı.

Son olarak Karacabey Birlikspor forması giyen başarılı forvet TFF 3. Ligde 78 maçta 40 gole imza attı. Batuhan Er, Kastamonu 1966 , Bayburt İl Özel İdare Anagold 24Erzincanspor ve Karacabey Birlikspor gibi takımlarda forma giydi.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Batuhan bu ligde kendini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ifade ederek hayırlı olmasını diledi.

Başkan Aslan, “Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin raporu ve incelemeler doğrultusunda sona yaklaştı. Forvet hattında eksikliğimizi de Batuhan’ı transfer ederek kapattık. Biz bu ligde de başarılı olmak için kolları sıvadık ve bunun için iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Batuhan Er Karaköprüde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49