Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Basketbol Turnuvası Başladı
 Şanlıurfa Belediyesi’nce “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” etkinlikleri kapsamında 4-7 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen basketbol turnuvası başladı.
    16-21 ve 22-28 yaş arası gençlerin katıldığı “Takımını Kur, Turnuvaya Katıl, Ödülünü Al” sloganıyla başlayan turnuvaya 12 takımın katıldığı bildirildi. 
    Forma, spor ayakkabısı v.b malzemelerin Şanlıurfa Belediyesi’nce karşılandığı turnuvada dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verilecek. 
    Kentin Yenice Mahallesi’nde Mahmut İkbal Büyükkırcalı Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonunda düzenlenen turnuvanın ilk müsabakası yapıldı. Başlama atışının ardından karşılanan iki takımının müsabakası çekişmeli dakikalara sahne oldu. 
   Turnuva hakkında bilgi veren Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal APK Birim Sorumlusu Mehmet Cengiz, bu yıl ilk kez düzenledikleri basketbol turnuvasını önümüzdeki yıllarda devam ettirerek olimpiyat havasında geçirmek istediklerini söyledi.
   Turnuvaya katılan gençler ise kendilerine bu imkanı tanıyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ve ekibine teşekkür ettiklerini kaydettiler.
  Basketbol Antrenörü İbrahim Güllü ise Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı Kadın Destek ve Gençlik Merkezleri’nde basketbol kurslarına yer verdiklerini, Şanlıurfa’da gençleri spora teşvik ettiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49