Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi’den Şanlıurfaspor’a ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret ederek, yönetim ve futbolcularla bir araya geldi. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, daha sonra futbolcularla toplantı yaptı. Futbolculara yönelik konuşma yapan Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak takımın her zaman arkasında durduklarını belirterek, “Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Müthiş bir durum var, Şanlıurfa’nın kalbi sizinle atıyor. Biz Başkanımızın ve yönetimimizin yanındayız. Önümüzde çok önemli Gümüşhanespor maçımız var, bu maçın önemini biliyoruz. Şanlıurfamız şehir olarak kenetlenmiş, bizde Şanlıurfasporumuzun yanındayız. Sizden istediğimiz önümüzdeki 3 maçı alın, ondan sonra rahat olun ve biz sorumluluk altına girelim, biz şampiyon takımı el üstünde tutalım” dedi. Başkan Çiftçi, daha sonra ise Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu ile toplantı gerçekleştirdi.

Bu arada ziyarete Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kızılelma ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Kılıç eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49