Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli’den Karaköprü Belediyespor’a Moral Ziyareti
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi TFF 3. Ligde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor’a moral ziyaretinde bulundu. Karaköprü Belediyespor tesislerinde Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Baydilli takıma desteğini iletti.
Futbolcularla bir süre sohbet eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli takımın zorlu bir yarışın içinde olduğunu ancak bu yarıştan Karaköprü’yü en iyi şekilde temsil ederek çıkacaklarına inandıklarını söyledi.
Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyespor’umuz tarihinde ilk kez geçen yıl 3. Lige çıkarak profesyonel oldu. Şimdi Şanlıurfa’yı profesyonel liglerde temsil eden iki takımdan biri olarak gururluyuz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Takımımız lige biraz sıkıntılı başlasa da iki haftadır aldığı galibiyetlerle o kötü havayı dağıttı. Ben de Nazilli Belediyespor maçı öncesi takımı ziyaret ederek moral vermek ve her zaman yanlarında olduğumu iletmek istedim. Her konuda Karaköprü Belediyespor için çalışan yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Pazar günü oynanacak maçta takımımıza yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Baydilli Nazilli Belediyespor maçında takımı tribünde destekleyeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48