Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Başarsız Sonuçların Farkındayız!
Bu hafta sonu İzmir’de Göztepe ile  oynanan ve alınan ağır yenilgi sonrasında Şanlıurfa sporumuza gönül vermiş herkes gibi bizleri de  çok üzmüştür. Bu kritik maçta böyle bir skor beklemiyorduk. Gerek teknik kadromuzun gerekse de futbolcularımızın hafta boyunca yaptıkları çalışmalar ve antrenmanlarla bu maça en iyi şekilde hazırlanmıştık. Bazı maçlarda İyi mücadele etmemize rağmen hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Bu duruma son vermemiz gerektiğinin farkındayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Tepkilerimizi önümüzde ki 6 hafta askıya alarak tüm camiamızın her ferdinin Şanlıurfaspor 'un yanında olması gerektiği düşüncesindeyiz.Şanlıurfasporu çok sevdiğine inandığımız  Basınımızın bu süreç içerisinde spor kamuoyunu tahrik eden söz ve söylemlerden uzak durarak takıma manevi desteğini vermesini beklemekteyiz.

Yaşanan puan kayıplarının ardından hedeflerimizden uzaklaştık. Konum olarak bulunduğumuz puan sıralamasından kurtulacağız. Taraftarlarımızın endişelerini  biliyoruz. Bugünden itibaren Şanlıurfaspor camiasının  daha da kenetlenmesinin zamanıdır. Herkesin fedakârlığına ihtiyacımız vardır. Birlik ve bütünlüğümüzü bozacak hareket ve davranışlardan kaçınmak her Şanlıurfaspor sevenin boynunun borcudur. Başarısız olduk diye kaçmayacağız. Hem yönetim, hem teknik ekip hem de futbolcularımızla birlikte bu zorlu sürece hazırız. Bu yolda en büyük silahlarımızdan biri olan vefalı taraftarımıza büyük görev düşüyor. Hep birlikte mücadele edilmesi gerekmektedir.

Tabii ki tüm takımların iyi ve kötü gidişleri olacaktır. Ama taraftarımız merak etmesin, bu takım en kısa sürede arzulu istekli kimliğine kavuşacak ve yoluna kaldığı yerden devam edecektir.

17 Ocak 2013 Günü yapılan olağan üstü kongre sonrası göreve gelen  Yönetimimiz  transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala mevcut kadroya bazı futbolcuları transfer ederek kadromuza kattık. Ancak spor kamuoyunun bilmesi gereken bir soruya açıklık getirmek zorundayız. Devre arasında kampa giden takımda sadece toplamda 13  Futbolcu  kalmış olup takımın kampta olduğu günlerde   görevde bulunan yönetim 7 transfer yapmıştı.Transferler listemizde var olan bazı futbolcular başka takımlarla anlaşmışlardı. Transferin bitimine birkaç gün kala göreve gelen yönetimimiz  şu Futbolcuları kadrosuna katmıştır. Bangura, Onur, Murat Kayalı, Gökhan Kaba, Serdar, Mikail, Hamza ve hemşerimiz İbrahim Ölüm gibi futbolcuları kadrosuna katmıştır.ilk günden buyana takıma desteklerini hiç eksik etmeyen Sayın Bakanımız ve Sayın Valimize haksız eleştiriler yapıldığı görülmüş olup asla böyle bir yanılgı içersine girilmemelidir.

Beklentileri çok büyük olan ve ekonomik olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yönetimimizin  beklentileri çok büyüktü. İkinci yarıda alınan bazı başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Bahri Kaya ile yollar ayrılmış takımın başına tecrübeli  Teknik direktör  Raşit Çetiner  göreve getirilmiştir. Ancak Futbolda yaşanan bazı şansızlıkları yaşanmış olup çok iyi oynadığımız bazı maçlardan puan kayıpları yaşanmıştır. Son olarak oynanan Göztepe maçından alınan ağır yenilginin  hesabın sorulacak olup Teknik  heyetin ve Futbol şubenin raporu doğrultusunda  hafta içerisinde yapılacak olan yönetim toplantımızda  radikal kararlar alınacak ve alınan karar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyu bilmelidir ki Şanlıurfasporumuz bu zorlu süreci bu yönetim, bu teknik kadro ve futbolcularımızla aşacaktır. Geçmişe bakmayıp geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bizler Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada başta Bakanımız Vekillerimiz Valimiz Bld. Bşk. STK’lar  medya ve taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.Her şey Urfa için Urfasporumuz için…


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49