Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Bakan Bak’a Şanlıurfaspor forması hediye edildi
Sabah saatlerinde Şanlıurfa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Milletvekili Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Belediyeyi ziyaret eden Bakan Bak'ı Başkan Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri karşıladı.

Belediye ziyareti sırasında Başkan Nihat Çiftçi ve sporcu öğrenciler tarafından karşılanan Bakan Bak, Belediye şeref defterini imzaladı. Büyükşehir Belediyesinin ziyaretinden ötürü Bakan Bak'a teşekkür eden Başkan Çiftçi: "İlçe Belediyelerimizle birlikte Şanlıurfa gençliği için 13 ilçemizde çalışıyoruz. Sayın Bakanımız Fakıbaba ev sahibi olarak çalışmalarımız her zaman destek veriyor" dedi.

Şanlıurfalı gençlerin sportif alanda başarılarını bildiğini ve bir çok alanda milli takımlarda görev aldıklarını belirten Bakan Osman Aşkın Bak:"Spor ortak dildir. Gençler en büyük gücümüzdür. Ülkemizin geleceğidir. Belediyelerimizin yaptığı spor salonları, bakanlık olarak da bizim yaptığımız salonlar, gençlik merkezleri ve bir çok alandaki çalışmalarımızı gençlerin hizmetine sunuyoruz. Spor alanındaki çalışmalarımızda belediyelerimizle ortak hareket ediyoruz. Belediyelerimizle ortak çalışıyoruz. Gençliğe önem veriyoruz. Şanlıurfa'da 0-14 yaş grubunda 800 bin nüfus bulunuyor. Bu genç nüfus için bakanımız ve vekillerle yaptığımız toplantı neticesinde yüzme havuzları, basketbol sahaları, gençlik merkezleri yapacağız. Öğrenciler için yurtlar yapacağız. Şanlıurfa bölgenin en önemli illerindendir. Şanlıurfa'nın gelişmesi ile bölgemizde gelişir. Bu anlamda gençlerimizi iyi yetiştirmemiz lazım. Vatanını seven, milletini seven, ülkenin gelişmesi için çaba gösteren gençlerimizin yetişmesi için birlikte çalışacağız" dedi.

Başkan Çiftçi ile bir süre görüşen Bakan Bak, Başkan Çiftçi'den kentte yapılan ve yapılacak olan proje çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan Bak ve Fakıbaba kentteki yatırımları incelemek üzere Büyükşehir Belediyesinden ayrıldılar.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırBakanBak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49