Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Bahri Kaya; İyi Oynadık
Ligde mücadelede eden Şanlıurfapsor bugün evinde ağırladığı Adanaspor A.Ş ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmede bulunan Şanlıurfaspor , Adanaspor Teknik Direktörler ve futbolcular maçın analizini yaptılar.
Adanaspor  Teknik Direktör yardımcısı Cevdet Çapar “Maçın geneline baktınız zaman 3-4 net poziyon var. İyi mücadele oldu. Daha iyi oynayabilirdik. Ama sahanın zemininden dolayı sıkıntı çektik. Şanlıurfaspor’u da tebrik ederim”
İzzet yıldırım. Biz buraya kazanmak için geldik. Urfa deplasmanının zor olduğunu biliyorduk. 3 puan almak için geldik ama 1 puan aldık. Kazanamadık buna saha şartları da sebep oldu. İnşallah haftaya Ankaraspor maçında 3 puan alırız.
Tolgahan, Güzel maçtı pozisyonu ve mücadelesi maçtı. İki takımdaki arkadaşları tebrik ediyorum kendi arkadaşlarımı kutluyorum bu zor sahada iyi mücadele ettiler.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü “Bahri Kaya, Oyundaki bilhassa ikinci yarıda Adanspor’a biz müsaade ettik.  Ancak takımın mücadelesinde skoru koruma azmi hem de maçı kazanma azminden dolayı tebrik ediyorum. O kadar net pozisyon vermememiz gerekiyorduk. İlerdeki haftalara eksikliklerimizi gidererek girersek eksik olan 3 puanı alırız. Devre arası çok daha fazla takviyeye gerek vardı. Önümüzdeki hafta 3 puanla alırsak takviyeye ihtiyacımız kalmaz. Yeni yönetimin takviye konusunda ciddi bir baskısı var. O nedenle yeni takviyeler yapacağız. Çalışmalarımız devam ediyor  2 oyuncu transferi yapacağız. 31 Ocak’a kadar sabırlı olun en iyisini almak için mücadele edeceğiz. Bu tribünleri ayağa kaldıracak bir transfer alacağız.
Abdülhamit , “Yıldız, bugün ikinci yarının ilk maçına çıktık. İkinci yarılar hem zor oluyor. Adanaspor zor bir takım yeni yönetime 3 puanla girmek istedik. Ama olmadı elim,izden geleni yaptık hem adanayı hem de kendi arkadaşlarım çok iyi mücadele ettik. İnşallah haftaya 3 puanı alacağız. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz.”
Samet Yıldırım, bizim için de onlar için de zor maçtı. İki tarafında kaçırdığı goller vardı. Her iki takımı kutlarım iyi maç oldu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49