Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Artık Passolig ve maç bileti bedava
Sarı yeşilli taraftarlar maç gününe kadar Şanlıurfaspor logolu Passolig kartlarını Passolig gişelerinden alabilecekler ve Sivasspor maçı biletide kartlarına yüklü olacak.
Taraftarların Nüfus Cüzdanları ile Şanlıurfaspor Passolig gişeleri olan GAP Arena stadı içi ve Toplama merkezinde bulunan Passolig gişelerinden birine gitmeleri gerekiyor.
Eyyübiye Belediye başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Sivasspor maçına kadar isteyen herkesin Passolig gişelerine giderek Kartı olmayanları Şanlıurfaspor logolu kart alacağını duyurdu.
Ekinci ayrıca, Maraton, Numaralı Sol ve Numaralı Sağ tribünlerinede masraflarını kulübün karşılayacağı bilet yüklemelerinin yapılacağını ifade etti.
Şanlıurfaspor'un çok zorlu maçlar olduğunu anımsatan Ekinci, Tüm Şanlıurfalıları Passolig almaya davet ederken, Pazar günü tribünlerin dolmasını ve takımlarına destek vermelerini istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49