Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Arslan, sadece gördüklerini çalsınlar
Şanlıurfaspor Giresunspor maçı sonrası açıklama yapan Arslan, "Maçın içersinde adil olması gereken hakem adaleti sağlayamıyorsa biz üzgün ayrılıyoruz. Hakemler göz kontrolüne giriyorlardır" dedi.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Maçın başında golü bulduk. Oyun olarak iyi tutturduğumuzu düşünüyorum. Volkan’ın sakatlanması bizim moralimizi bozdu. Volkan’ın yerine oyuna koyabileceğimiz bir adamımız yoktu. Orta sahayı desteklemek zorunda kaldık. Hakemlerden istediğimiz sadece gördüklerini çalsınlar. Doğru karar versinler. Penaltı olduğunu 4’ncü hakem bana söylüyor. Türkiye penaltı olduğunu gördü ama bir tek maçın hakemi göremedi. Biz size olan güvenimizi kaybedersek kime sığınacağız. Maçın içersinde adil olması gereken hakem adaleti sağlayamıyorsa biz üzgün ayrılıyoruz, Ayrıca Şanlıurfaspor'da formanın hakkını vermeyen futbolculara artık tahammülüm kalmadı ben dahil herkes ekmeğinin hakkını vermek zorundadır."dedi.
Giresunspor teknik direktörü Erkan Sözeri, ise “ Dün geldiğimiz günden beri bize büyük bir konuk severlik gösteren yöneteci ve taraftarlara teşekkür ediyorum bizde ikinci yarı aynı şekildde Şanlıurfaspor karşılayacağız maça gelirsek İlk yarıda kazanmayı ya da puan almayı hak edecek hiçbir şey yapmadık. Bizim bir oyun karakterimiz var onu sahaya hiç yansıtamadık. İlk yarıda bütün takım anlaşılmaz derecede kötüydü. kötüydü. İkinci yarıda yapılan uyarı ile oyuncularımız kendi oyun karakterini sergilediler. Bir puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48