Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Arıcı, Güvenç'i ziyaret etti
Şanlıurfalı hakem ve gözlemcilerin 2014-2015 futbol sezonu açılışı için Şanlıurfa'da bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı ve  dernek üyeleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i ziyaret ettiler.
Şanlıurfalı hakem ve gözlemcilerin  2014-2015 futbol sezonu açılışı için Şanlıurfa'da bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, dernek üyeleri Osman Avcı, Kudusi Müftüoğlu, Yunus Yıldırım, Ertem Atasoy, Süleyman Abay, Yusuf Emre, Zafer Korukmaz, Şanlıurfa il hakem kurulu başkanı Halil Baylan komite üyeleri hakem ve gözlemciler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i ziyaret ettiler. Arıca Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e derneğin bayrağını hediye etti . heyet daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49