Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

ANKARAGÜCÜ 0-1 ŞANLIURFASPOR
PTT 1. Lig’de 22. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor Ankaragücü ile oynadığı maçta Ankara Gücünü mağlup etti. Şanlıurfaspor’a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 82. dakikada Kıvanç Karakaş’tan geldi.
Ankara 19 Mayıs Stadı’nda seyircisiz oynanan ve Mustafa Aydın’ın yönettiği karşılaşmada ilk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takımda oyun anlamında birbirlerine üstünlük sağlayamayınca ilk yarı berabere tamamlandı.
2. yarıda ise Şanlıurfaspor rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyarken, 82. dakikada Kıvanç Karakaş sahneye çıktı. Kendisinin ve takımının birinci golünü atarak takımına 3 puanı getiren isim oldu.
Alınan bu sonucun ardından, Ankaragücü 14 puanda kalırken, Şanlıurfaspor ise puanını 30’a yükseltti.
PTT 1. Lig’i 23. hafta mücadelelerinde 24 Şubat Pazar günü Şanlıurfaspor evinde Bucaspor’u konuk edicek, aynı tarihte Ankaragücü ise Kartalspor deplasmanına gidecek.

STAD: 19 MAYIS
HAKEMLER: MUSTAFA AYDIN, HAKAN ATİLLA GÖKBİLGİN, SAMET ÇAVUŞ
 
ANKARAGÜCÜSPOR: 1. Bayram Olgun, 6. Bilal Gülden, 5. Volkan Geyik, 33. Aytaç Öden, 13. Mehmet Taşcı, 11. Teoman Safa Erkan, 10. Timur Bayram Özgöz, 17. ,Enes Kubat, 14. Gökhan Erdoğan, 7. Kaan Kanak, 57. Serkan Şirin
 
ŞANLIURFASPOR: 1. Atacan Öztürk, 23. Abdulhamit Yıldız, 5. Yiğitcan Erdoğan, 14. Onur Akbay, 88. Özgür Özkaya, 7. Mehmet Ayaz, 27. Alfred Sankoh, 90. Murat Kayalı, 21. Serdar Özkan, 54. Gökhan Kaba, 30. Ibrahım Teteh Bangura 
GOLLER:dak.83  Kıvanç Karakaş(ŞANLIURFASPOR)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49