Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Adıloviç’e futbol yasağı geliyor
Şanlıurfaspor ile sözleşmesi devam eden Eldın Adıloviç’e kampa katılmadığı için ceza gelecek.
1 Temmuz’dan buyana kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor’un Boşnak futbolcusu Adıloviç’e yapılan tüm çağrılara rağmen kampa katılmadı.
Edinilen bilgiye göre Eldın Adıloviç’in kampa katılmamasından dolayı noter çağırıp tutanak tutan sarı yeşilli kulübün FIFA UEFA ve TFF tarafından haklı bulunduğu ve Adıloviç’e futbol yasağının geleceği öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon devre arasında Samsunspor’dan transfer edilen 29 yaşındaki futbolcunun tutumu karşısında şaşkına dönen Şanlıurfaspor kulübü Adiloviç’in kampa katılması için yoğun uğraş verdi.
Futbolcunun hiçbir çağrıya cevap vermemesi sonucu mağdur duruma düşen sarı yeşilli kulüp son çareyi Adilovç’i gerekli mercilere şikayet etmekte buldu.
31 Mayıs 2017 tarihine kadar Şanlıurfaspor ile sözleşmesi devam eden Eldın Adiloviç’e futbol oynama yasağı dahil büyük cezaların geleceği FIFA ve TFF yetkilileri tarafından belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49