Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

68 Aksarayspor:2 - Karbel Karaköprü Belediyespor'umuz:0
Şanlıurfa’yı TFF 3. Liginde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta kendi evinde şampiyonluğun güçlü adaylarından Anagold 24 Erzincanspor’u zorda olsa 1-0 mağlup eden Karbel Karaköprü Belediyespor bu kez deplasmanda oynadığı 68 AksarayBelediyespor karşısında tutunamadı. 90 dakika boyunca aradığı gollü bulamayan Karbel karaköprü Belediyespor Dk. 8 Serkan’ın ve Dk. 58 Ömer’in gollerine engel olamayarak 2-0 mağlup oldu.
Ligde inişli ev çıkışlı bir grafik çizen ve geçtiğimiz hafta yapılan kongreden sonra Başkanlığa seçilen Ahmet Kenan Kayral ile ilk maçını kazanan Karbel Karaköprü Belediyespor 68 Aksaray Belediyespor karşısında istediği sonucu alamadı. 68 Aksaray Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Karbel karaköprü Belediyespor haftayı puansız tamamlayarak 29 puanda kaldı. Karbel Karaköprü Belediyespor’da Bilal Hallaç 90+3’dakikada gördüğü 2. Kart sonucunda kırmızı kartla oyundan atıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49