Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

230 sporcu katıldı
Şanlıurfa Geçenlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gap Arena boks salonunda gençler ve büyükler il şampiyonası yapıldı.
230 sporcunun katılmış olduğu kick boks il seçmesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Şube Müdürü Abuzer ÇİFTÇİ’nin katılımlarıyla start verildi.
Fair play çerçevesinde geçen müsabakalar mayıs ayında İzmir’de yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası ilk üçe giren sporcular gitmeye hak kazandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ertuğrul YILDIZ  Kick Bosk İl Şampıyonasının yoğun katılımla oluşmuş olması İlimiz gençliğinin spora olan ilgisinin ne kadar değerli olduğunu belirtirken müsabakaların centilmence ve sevgi saygı çerçevesinde geçmesine dikkat çekti.
Yıldız, il seçmesinde ilk üçe giren sporculara başarılar dilerken Şanlıurfa Kick Boksçuların İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Şanlıurfamıza en iyi şekilde temsil edeceğiz belirti.
Boks Antrenörü Mustafa Şen,İl seçmesine gayet güzel geçtiğini müsabakalar sevgi,saygının ün planda olduğu belirtirken İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında  çok idealı olduklarını Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’a desteklerinden dolayı mütteşekür olduğunu belirti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49