Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

11 NİSAN KURTULUŞU KUTLU OLSUN
Şanlıurfa, 93 yıl önce Kurtuluş Savaşının zorlu yıllarında düzenli bir ordunun dahi olmadığı imkânsız şartlarda memleketin dört bir yanına ışık gibi yayılan Kurtuluş hareketinin başladığı en önemli merkezlerdendir. Şanlıurfa halkının 11 Nisan günü göstermiş olduğu şanlı mücadeleyle şehrimiz düşman işgalinden kurtulmuştur. Şanlıurfalı ecdadımızın göstermiş olduğu inanılmaz fedakârlık ve yüce kahramanlıklar tarihin sayfalarına altın harflerle yazılmıştır. Böylesine bir destanı yazan Ecdadımızın ruhlarını rahmetle anar, Şanlıurfa Halkının 11 Nisan Kurtuluş Gününü kutlarım.
Mehmet LİKOĞLU Şanlıurfa Emniyet Müdürü
 
FAKIBABA’DAN 11 NİSAN KUTLAMA MESAJI
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolaysıyla bir mesaj yayımlandı. 
 Fakıbaba, mesajından şunları kaydetti:"Aziz Urfalılar, 93 yıl önce milletimize yakışır bir davranış sergileyerek Türk ulusunun haksızlığa karşı baş kaldırışını, hal ve şartlar ne olursa olsun hür yaşamından bir an dahi vazgeçmeyeceğini, dünyaya haykırışının en bariz örneğini yaşatan aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Her 11 Nisan'da yapılan anma toplantısı, Urfa'nın kurtuluşu için şehit düşen ve gazi olanların evlatları ve torunları için hissettiğimiz şükran duygusunun bir ifadesi olmasının yanında; bugünkü neslimize, 93 yıl önceki şartlarda tüm imkânsızlıklara rağmen verilen mücadelenin, gösterilen fedakârlığın boyutunu anlatmamızı sağlamaktadır. Bu açıdan bakıldığında bugün sahip olduğumuz değerlerimizin bedelinin ölçülmeyecek kadar kıymetli olduğunu görmekteyiz. Gün sevgi günüdür. Gün kardeşlik günüdür. Bugün her zamankinden daha çok sevgiye, kardeşliğe, barışa ve hoşgörüye ihtiyacımız vardır. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizin 11 Nisan Kurtuluş bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu yüce Mustafa Kemal Atatürk'e, Urfa kurtuluş mücadelesi önderleri On İkilere, şehitlerimize, Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49